Kara Ákos országgyűlési képviselő üzenete a település lakóinak

karaakos2Kara Ákos országgyűlési képviselő üzenetét tolmácsoljuk a település lakói számára:

Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője a népszavazás választókerületi eredményéről a következő összegzést adja a gyömöreiek számára:

Győrben és a környező településeken, a választókerületünkben élő polgárok 49,00%  százaléka vett részt és mondta el véleményét a népszavazáson. A mi részvételi adataink jelentősen meghaladják az országos átlagot.

Az itt élők határozottan és egyértelműen döntöttek. Az itt élők elutasítják, hogy a brüsszeli bürokraták és az európai baloldal a kötelező kvótával döntse el, ki éljen a mi vidékünkön.

Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki az ország jövőjéről felelősen gondolkodva élt demokratikus jogaival és részt vett a népszavazáson. Külön köszönöm azoknak a választókerületben élő embereknek, akik a népszavazáson NEM-mel szavaztak. A NEM szavazatok aránya nálunk 98.94% százalék volt. Az is örömteli tény, hogy az Önök településén a választók több mint fele részt vett a népszavazáson.

Gyömöre településen a választópolgárok részvételi aránya a népszavazáson 50,71% volt. Az érvényesen szavazók közül pedig 98,16% szavazott NEM-el.

Kara Ákos országgyűlési képviselő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük