II. Toronyiránt Vásári Forgatag Gyömörén

Felhívás árusításra

Kézművesek, népművészek, őstermelők, egyéb árusok jelentkezését várjuk!

Gyömöre

II. Toronyiránt Vásári Forgatag

2018.09.08. (10-19 óráig)

!!! JELENTKEZÉSI LAP IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ !!!

A Toronyiránt Vásári Forgatag második alkalommal kerül megrendezésre. Elsősorban a környék őstermelőinek, gazdálkodóinak, kézműveseinek, mestereinek kínálunk árusítási lehetőséget, de távolabbról érkező árusok jelentkezését is örömmel vesszük. Egész napos, ingyenes kulturális, szórakoztató műsorokkal, gyermekprogramokkal, étellel, itallal várjuk az embereket. A vásárt meghirdetjük, reklámozzuk a Téti Járás községeiben és Győrben is. A szervező Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület, Gyömöre Község Önkormányzatával együttműködve valósítja meg a rendezvényt. Az Egyesület sok éves tapasztalattal rendelkezik fesztiválok, családi napok, kulturális rendezvények szervezésében.

Folyamatosan frissülő információkat az egyesület és a rendezvény facebook oldalán találnak!

A rendezvény teljes időtartamára árusítási lehetőséget kínálunk a következő feltételekkel:

Helypénz nincs!

Rendezvénysátor mellett kerülnek elhelyezésre az árusok. Árusítani lehet az általunk kínált kecskelábas állványokon, illetve asztalokon (korlátozott számban), vagy az árus saját felszerelésével, asztalával, sátrával jelenhet meg a rendezvényen. Az elhelyezés jelentkezési sorrendben, személyes egyeztetés alapján történik. A rendező fenntartja a jogot a terület, a rendezvény arculatához és egyéb saját szempontokhoz igazodó egyedi kiosztásához. A jogszabályokban előírt szakhatósági- és egyéb engedélyek beszerzéséről az árusító gondoskodik. Az árusítás időtartama alatt a kereskedő az árusító környezetének folyamatos tisztántartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően az árus a helyszínen semmilyen szemetet nem hagyhat! A keletkező hulladékot a szervező által megjelölt helyen elhelyezheti.

Jelentkezési szándékát legkésőbb 2018. szeptember 1-ig jelezze a toronyirant.vasari.forgatag@gmail.com email címen.

Az aláírt jelentkezési lapot elküldheti az email címre, leadhatja személyesen Gyömöre Polgármesteri Hivatalában, de legkésőbb a rendezvény kezdete előtt a helyszínen köteles a szervezőknek átadni. Amennyiben szükségét érzi a névre szóló, egyedi szerződéskötésnek, kérjük, jelezze!

Köszönjük az érdeklődést!

!!! JELENTKEZÉSI LAP IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük