MEGHÍVÓ az I. Gyömörei Szomszédünnep és Elszármazottak Találkozójára

Tisztelt gyömörei elszármazottak!

Gyömöre Község Önkormányzata nevében szeretettel várunk és hívunk minden elszármazottat, aki szívesen töltene szülőfalujában egy szép hétvégét, és azokat is akiket rokoni szálak fűznek Gyömöréhez, és szeretnék megismerni a község múltját, jelenét, szeretnének elbeszélgetni a világ minden tájáról ideérkező, illetve az itthon maradt lakosokkal. Hisszük, hogy a család után a szülőhely, az iskolai, avagy a fiatalságunkat meghatározó régi emlékek mindig összekötnek bennünket. Jó érzéseket keltenek, bárhová is sodor minket az élet, ezek a meghatározó élmények emocionálisan mindig velünk maradnak. Mi, akik itt töltjük mindennapjainkat, akik úgy érezzük jó itt élni, szívesen találkoznánk Veletek, hogy megbeszéljük közös dolgainkat. Kíváncsiak vagyunk, hogyan látjátok a régi – új Gyömörét? Hogyan emlékeztek az itt töltött évekre? Mit tanácsoltok, mitől lesz még inkább élhető, vonzó ez a kis település?

Szeretettel várunk mindenkit az I. Gyömörei Szomszédünnep és Elszármazottak Találkozójára, amely a szeptember 8-án megrendezésre kerülő II. Toronyiránt Vásári Forgataggal kerül együtt lebonyolításra. A eseményen résztvevőket szeretnénk megkérni, hogy közös fotózás keretein belül megörökíthessük ezt a rendhagyó találkozót.

Kérjük Gyömöre lakosságát, hogy a meghívást juttassák el elszármazott hozzátartozójukhoz, illetve adjanak hírt arról, hogy Gyömöre Község szeretettel várja őket haza!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük