Őrzők tábor 2021 – jelentkezés

Védőnői Szolgálat és Gyömöre Önkormányzata szeretettel várja gyermeküket, az „Őrzők” elnevezésű táborunkba.

A tábor célja, hogy a résztvevők bűnmegelőzési, természetvédelmi és egészségnevelési ismereteit bővítsük, továbbá az, hogy a szülők segítségére legyünk a gyermekek felügyeletének biztosításában. A táborba főleg gyömörei és szerecsenyi gyermekeket várunk, 6-14 éves korig. A rendvédelmi szervek programjain kívül egészségnevelési, természetvédelemi, állatvédelemi, kézműves foglalkozásokkal készülünk. Kérjük a szülőket, hogy tízórait csomagoljanak gyermeküknek, ebédet minden résztvevő számára biztosítunk. Bőrvédőkrémet és a fejvédelmére alkalmas sapkát szíveskedjenek a táskába készíteni. Felhívjuk a figyelmet, hogy 30fő gyermek fogadására van lehetőség. A létszám feltöltése jelentkezési sorrendben történik.

A tábor időpontja : 2021.08.02.-08.06.ig 08:30- 15.30 óra között.
A tábor helyszíne: Gyömöre Kultúrház mögötti terület (Rendezvénysátor),
illetve, mindennap külső helyszínen rendezett programok, amely az időjárás függvényében alakul.

Kérjük Önöket, mivel programjaink hosszabb-rövidebb autóbuszozást igényelnek, amennyiben gyermekük utazásibetegségben szenved, tehát „Nem bírja az utazást”, hányás , hasmenés , fejfájás, aluszékonyság jellemző gyermekére, abban az esetben idei táborunkra NE jelentkezzen!

Amennyiben gyermeke, részt szeretne venni a programon, kérjük, hogy telefonon jelezze részvételi szándékát! Facebookon való jelentkezést nem fogadunk el.

Jelentkezni a következő időpontban lehet:

  • 2021.07.13-án 10-11 óráig
  • 2021.07.14-én 11-12 óráig

(Más időpontban nincs lehetőség a jelentkezés rögzítésére!)

Telefonon: Szabó Gina védőnő 06/20/ 9177319

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük