Falunap 2016

Példa értékű volt ismételten a településünkön működő civil összefogás. Ennek, illetve az aktív lakossági részvételnek is nagy szerepe volt abban, hogy a 2016. június 11-én megrendezésre került Gyömörei Falunap igazán jól sikerült.

Igyekeztünk minden korosztály igényeit kielégíteni akkor, amikor összeállítottuk a programokat, műsorszámokat, hogy tartalmas és színvonalas rendezvényt hozzunk létre. A délelőtt elsősorban a gyerekekről szólt, hiszen Bozsik-tornát rendeztünk a sportpályán. Déltől lovas felvonulással a Téti Ifjúsági Fúvószenekar kíséretében toboroztuk a település lakosságát a délutáni eseményre.

Az óvodások, iskolások, a Szivárvány nyugdíjas klub, az A38 együttes fellépése után, bemutatkoztak a szomszédos település fellépői is: Evita hastánccsoport, Kajárpéci Vízirevű Önkéntes Színtársulat, Mórichidai Country Tánccsoport, mind-mind felejthetetlen perceket szereztek mindenkinek. Az esti műsort Papatyi-Tóth Tünde operett illetve slágeregyvelege nyitotta meg, aki kedvességével, közvetlenségével és nem utolsósorban igazán szép hangjával teljesen elbűvölte a közönséget.

A rendezvény sztárvendége a Dolly Roll együttes volt, akik igazán fergeteges hangulatot varázsoltak a színpadra.

Az este hangulatfelelőse Hegedüs Róbert volt, aki a „feladatát” maradéktalanul teljesítette is.

Külön köszönet Kaszás Kornélnak, a Győr Plusz rádió munkatársának a színvonalas műsorvezetésért, a Polgárőröknek a rend biztosításáért, az óvoda dolgozóinak az arcfestésben való segítségükért, a lufi hajtogatásért, és minden segítőnek, akik részt vettek a szervezésben és a lebonyolításban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük