Felavatták a megújult Gyömörei Gesztenyés Óvodát

Kara Ákos országgyűlési képviselő és Nagy Beáta polgármester átadják az épületet

2016. augusztus 19-én ünnepélyes keretek között átadásra került a Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott pályázati forrással - a korszellemnek megfelelően - felújított Gyömörei Gesztenyés Óvoda.

Egy teljes körű épület-átalakítás történt, ami a tetőszerkezet megerősítésével, cseréptető kialakításával, födémszerkezeti felújítással és hőszigeteléssel járt. A külső és belső falak szigetelése, a belső padozat cseréje, a külső homlokzati felületek rendbetétele, illetve a belső terek teljes felújítása is megtörtént.

A kivitelezési munkálatokat a D. Szabó és Társa Kft., illetve alvállalkozói végezték el, akik színvonalas, precíz, minőségi munkát adtak ki a kezükből, aminek eredményeként egy XXI. századi igényeket messzemenően kielégítő létesítményt vehetünk birtokba úgy, hogy szem előtt tartották az épület patináját, hagyományait.

Az ünnepély megnyitásaként Bolla Szilvia óvodavezető köszöntötte a megjelenteket, és beszélt az óvoda múltjáról.

Nagy Beáta polgármester megköszönte az eddigi évtizedek alatt itt dolgozóknak a munkájukat, külön kiemelve Gulyás Lajosnét, nyugalmazott Óvodavezető Asszonyt, aki az elmúlt időszakban vehette át Gyémánt diplomáját.

Ezt követően Kara Ákos országgyűlési képviselő köszöntötte a település lakóit, külön kiemelve azokat a kisgyerekeket, akik most birtokba vehetik a felújított óvodaépületet.

Az ünnepi felszólalások után Nagy Beáta és Kara Ákos átvágták a nemzetiszínű szalagot, így a falunak képletesen is átadták az épületet.

Az evangélikus, református és katolikus egyház képviselői megáldották az óvodát, és a gyerekek műsora zárta az ünnepélyes avatót.

A képekért kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük